zondag, maart 05, 2006

CARNAVAL MELEE


Dat is weeral voorbij ! Is het de dag ? Of de weersomstandigheden ? Er was niet echt veel volk. Toch amuseerden de 26 verklede spelers van De Lindepet zich uitstekend. Er was weer een heel select gezelschap van over de hele wereld aanwezig. Zo keek Ali zich de ogen uit naar Marie Lowies, Bonny & Clyde kregen concurrentie van Don Corleone, James toverde een Charleston lady uit zijn hoed, Magere Hein flirte met een Lierse hooligan, Moeder Overste had een sheriff aan de haak geslagen, Kapitein Haak was aanwezig met Piet Piraat en nog een zeerover, Juliska uit de poesta was er met een mariacho, een oud dametje pronkte met een Schots uitziende zwerver, een mexicaan werd betoverd door een heks, Pipi Langkous waakte over haar kieken, een hawaiaanse chick danste met een glitter girl, Patrick De Wael (I was a minister in Belgian Absurdistan-Viva Erdal !) was ontsnapt met een andere gevangene.
Er was ook een prijs voor de best en origineelst verklede speler. Die werd gewonnen door Marie Lowies. Het originele zat hem in de kleding maar den Eddy had zelfs zijn baard afgeschoren. Wat een mens allemaal niet over heeft om een banaan te winnen !
Per hoge uitzondering zet ik hier eens een foto van mezelf bij als Patrick De Wael, die nog wel minister is. Dit ondanks hij na het proces Erdal zijn auto ging halen in Frankrijk, samen met 32 mensen van zijn politiedienst. Ook daar vonden zij Erdal niet.