woensdag, maart 08, 2006

DE COLLEGA'S

De titel dekt iets anders dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Het gaat niet over de populaire TV 1 serie met Jomme Dockx e.a. Neen, het word hoog tijd dat ik eens iets over mijn collega's schrijf. Verleden zondag hadden wij een schitterend team-etentje (eigenlijk een grand bouffe) in het Wokpaleis te Deurne. Het eten was héél lekker (zoveel je op kon), de sfeer was goed, de omgeving viel best mee (iets te druk eigenlijk) en vooral : de prijs was ok !
Er werden enkele foto's getrokken en het zou eigenlijk spijtig zijn moesten die aan de openbaarheid onttrokken worden. Dus collega's : BINNENKORT STAAN ZE OP HET NET !!!!
Dat wat betreft de collega's van het ene team. De andere collega's van huis 1 zullen nu opgelucht ademen wat op hun team-etentje zijn er geen foto's genomen. Dat etentje, in de El Peso in Lier, was overigens ook best ok. Lekker eten, goede bediening, goede sfeer onder elkaar en héél democratisch.
Wees echter niet te vlug opgelucht, beste collega's van huis 1, ondertussen heb ik genoeg foto's van iedereen verzameld om met jullie beeltenis het internet op te sieren. Kijk dus ook maar uit !
Een oningewijde lezer zal misschien vaststellen dat er in de teams serieus wat gegeten word. Wat ook is, maar er word ook serieus gewerkt. Soms lijkt alles een beetje stroef te verlopen maar als ik dan bedenkt dat het steeds uit bekomernis is voor onze bewoners kan dit heel vlot gerelativeerd worden.
Hou angstvallig deze blog in het oog want één van de dagen is het zover ! Als voorproefje een foto uit Spanje !