maandag, januari 30, 2006

(TV)TIME IS MONEY


Eergisteren en gisteren ook gekeken naar het WK Veldrijden in Nederland ? Dan heb je ongetwijfeld ook mee genoten van de twee spannende racen bij de junioren en de beroeps.
Ik had ook liever Niels Albert zien wereldkampioen worden bij de junioren, maar zijn afmatingsslag, én de van Lars Boom, deden de spreekwoordelijke derde hond met het been gaan lopen. Maar swat, Stybar is ook een beetje Belg. Hij woont immers in Kalmthout.
Dat Erwin Vervecken wereldkampioen geworden is bij de beroeps vind ik plezant. Hij is immers zowat een streekgenoot. Voor mijn part mocht het ook Bart Wellens of Sven Nijs geweest zijn. In ieder geval waren de twee Fidea's blijkbaar goed in vorm. Zij maakten een hoop TV reclame voor hun sponsor.
Sven Nijs eigenlijk ook. Rabobank is wel heel lang in beeld geweest. Niet alleen tijdens de race zelf, maar Nijs was zo vriendelijk om overkop te gaan, en te blijven liggen, vlak voor een spandoek van zijn sponsor. Moraal : Nijs heeft een kwetsuur die hem nog zuur kan opbreken in de Superprestige en GVA trofee, maar zijn sponsor kreeg voor vele duizenden Euro gratis TV reclame.