maandag, februari 06, 2006

JOIN THE CLUB !


Toevallig vanmorgen op Skynet gekeken (of een andere provider die Hot News geeft) ? Neen ? Dan een primeur voor je : Lance Armstrong en Sheryl Crow gaan uit elkaar !
Als dat geen nieuws is. Zou Lance op weg zijn om nog een wereldrecord te breken ? Met zijn 7 overwinningen van de Tour is hij al absoluut recordhouder. Doet hij nu een aanval op het wereldrecord 'echtscheidingen' ? Volgens mij is dit zijn tweede vrouw die hij laat zitten. Er staat veel blabla in het persbericht, maar wat zou de echte reden zijn ? 'Te snelle tijd' -ritten bij Sheryl ? Te snelle beklimmingen en afdalingen ? Of was het ploegwerk te geestdriftig ? Wij hebben er het gissen naar.
Ik heb er geen idee van, maar ik denk dat zijn landgenote Liz Taylor een vrij hoog echtscheidingsgehalte heeft. Evenaard hij dat aantal dan moet hij dicht bij het record zitten. Er nog eentje bijdoen moet dan een kleintje zijn : Hij rijdt niet voorniks bij Discovery Channel. Of zou dat nu juist de reden zijn, discovery ? Hij is nog jong en heeft nog veel jaren voor de boeg om haar record met glans te overtreffen en Lize geel van nijd te laten zien !